Hallo, wij zijn Yvette en Mark. Wij hebben een kleine cattery in Siamees, Seychellois en Oosterse Korthaar in het Brabantse Heijningen. Hier wonen we samen met onze Ocicat castraat Bikkel en onze Siamese poezen Qamar en Arana en onze Oosterse Korthaar poes Poonam.

We hebben slechts een of twee nestjes per jaar, waarbij de kittens in de woonkamer in de rompslomp van het alledaagse leven samen met ons en met de andere katten tot lieve, gezonde, gelukkige en sociale katten opgroeien.

Opgegroeid met Siamezen, konden wij onze wens in 2008 omzetten naar een cattery met de komst van Imogen en Qamar en met het eerste nest in 2009 kwam onze wens uit!

Wat we willen is simpel: met maar een paar poezen fokken, we willen kwaliteit en onze eigen kleurlijn uitzetten. We zullen dus maar een paar nestjes per jaar hebben, en daar met volle teugen van genieten!

We fokken Siamees, Seychellois en Oosterse Korthaar in alle voorkomende kleuren, het liefst met wit.

Al onze kittens mogen naar hun nieuwe huis vanaf 13/14 weken. Ze zijn dan twee maal geŽnt, ontwormd, gechipt en krijgen een maand gratis Petplan verzekering mee!

Voor onze verkoopvoorwaarden verwijzen wij u naar ons koopcontract, een
exemplaar hiervan kunnen wij u uiteraard kosteloos toesturen.